Regler och Villkor

Villkor för användning
Jag är inte en brottsbekämpande myndighet inte heller är jag knuten till en brottsbekämpande myndighet eller byrå. Jag har inte åtkomst till den här webbplatsen för att få information för att använda webbplatsens operatörer, det är dotterbolag eller någon annan person eller enhet på alla tänkbara sätt. Jag kommer att hålla operatörerna av denna webbplats, eller någon i samband med denna webbplats ofarliga för all information jag finner här. Jag vet och förstår lagarna i mitt land och stat när det gäller att köpa receptbelagda läkemedel och om jag enligt lag är skyldig till att ha ett giltigt recept, så gör jag det. För att beställa produkter eller tjänster från oss måste du vara minst 18 år.

Leverans av varor
Varorna levereras av registrerad flygfrakt och ska undertecknas vid ankomst. I den osannolika händelsen att dina varor inte har kommit in i god tid, kontakta oss genom att skriva en mejl och bifoga ditt ordernummer. Om du inte har möjlighet att citera den för nummer, vänligen ange ditt namn, leveransadress och den ungefärliga tidpunkten för din beställning. Vi kommer att försöka spåra beställningen.

Leverans Tid
Den genomsnittliga leveranstiden för USA är 5–12 dagar, Europa är 3–10 dagar. I vissa sällsynta fall kan ditt paket bli försenat i processen för frakt, kontakta oss så kan vi försöka spåra ditt paket. Om du inte får ditt paket inom 30 dagar och du inte får ett brev låt oss veta. Vi kommer att förse dig med ytterligare instruktioner.

Frakt info
Alla beställningar levereras inom 1–5 dagar när ditt kreditkort har validerats, exklusive helger och helgdagar. I händelse av att din beställning delas upp i två eller flera paket, paket levereras till en kurs av en dag. Eftersom dessa paket levereras på olika dagar, finns det en chans att deras ankomst skulle vara ett par dagars mellanrum. För att undvika bedrägerier och för att skydda våra värdefulla kunder som vi skickar via flygfrakt.

Avbeställning Av Order
Vid behov av att annullera en beställning kan du göra det inom 12 timmar efter avslutad betalning. Du måste skicka en email till  [email protected] dem kräver din avbeställnings order som innehåller ordernummer, ditt namn, leveransadress. Annars kommer din beställning att uppfyllas & debiteras respektive.

Betalningar på bygga-muskler-snabbt.com
För att betala så kan du använda kreditkort accepterade i hela världen. Som företag har vi ingen tillgång till några uppgifter om ditt kreditkort. När din beställning är klar och du är redo att betala för det kommer du automatiskt att överföras till SSL-secure (128 bit) - server. Betalningar med kreditkort kommer att behandlas och godkännas omedelbart på den säkra servern.

Icke-avslöjande
All personlig information i bygga-muskler-snabbt.com hemsida kommer att behandlas enligt Eus lagstiftning. Data för kunder kropp-halsa.com webbplats kommer inte att lämnas ut även på en officiell begäran av myndigheterna i främmande länder.

Fordringar Och Återbetalning
Om du inte har fått din beställning inom 30 dagar och du inte får ett brev låt oss veta. Vi kommer att förse dig med ytterligare instruktioner. I den osannolika händelsen av en felaktig eller bristfällig beställning som mottagits av kunden, kommer bolaget att ersätta den omedelbart efter vi mottagit varorna. Om det är omöjligt kommer vi att göra en full återbetalning av köpeskillingen. Skulle dina varor vara i beslag av Tull och Punktskatter, har vi inte möjligheten att sända din beställning tills du skannar brev och papper i den och skickar dem till oss på  [email protected]

Internationella pliktlagar
Det är ditt ansvar att avgöra om Internet köp av läkemedel i ditt område är förbjudet enligt lokala lagar.