Leverans Information

Hur levererar ni?

Vi skickar våra produkter över hela världen och alla paket skickas mycket diskret.

- Vårt organisations namn eller något annat liknande används ej i innehållet av paketet i våra transporter.

- Förpackningen ändras ständigt för att uppnå maximal leveransframgång!

- Storleken på våra paket är aldrig större än vad som skulle orsaka misstänksamhet.

 - Om beställningen är för stor för att passa i ett paket kommer vi att anpassa beställningen till två eller flera paket (alla för en expeditionsavgift).

- Vi kan också återanvända originalkartongen för det produkterna ska passa (eftersom vi är ett ekologiskt inriktat företag och på detta sätt det är mer möjlighet att leverera framgångsrikt)

- Sändningar skickas från olika rederier och länder.

Hur stor kan leveransen bli?

Om beställningen är för stor för att passa ett paket så garanterar vi att din beställning kommer att delas in den nödvändig mängd av paket till lägre risk.

Oavsett hur stor din beställning är så försäkrar vi er samma diskretion och ompackning som används för små och medelstora beställningar.

 

Skickar du till PO/APO adress?

Vi skickar till PO Box. Vi skickar inte direkt till APO-adress, men du kan använda din hemadress så din familj/vänner kan omdirigera dina produkter från USA.

Vänligen lämna fraktinfo i kommentarerna för varje beställning, då kommer du att ha 99% framgång av leverans.

Vad kostar frakten?

Fraktkostnaden varierar beroende på storlek, oftast är det runt 200 – 300 sek.

Hur gör jag för att ändra min beställning efter att den har gjorts?

Så länge din beställning är obetald kan du redigera den genom att logga in på ditt konto och välja order-ID, sen klickar du på REDIGERA. Om du redan betalat ordern men den har ännu inte skickats och du vill lägga till/ta bort ett objekt, då skapar du en biljett och ber kundtjänst att göra dessa förändringar som önskas. Glöm inte att ange order-id i mailet så går det snabbare för oss att hjälpa er.

Vart skickar jag min betalning?

Information om vart du ska skicka din betalning tillhandahålls när du lägger en order och skickas direkt till din e-postadress. Vänligen följ betalningsinstruktionerna noga för att undvika onödiga dröjsmål. Vänligen kontakta oss ifall du inte fått betalningsinstruktionerna så kommer vi att skicka uppgifterna via e-post!

Hur lång tid tar det för att få min betalningsöverföring?

Betalningar som görs via banköverföring behandlas normalt inom 2–3 arbetsdagar efter att vi tagit emot transaktionsuppgifter från dig. Om betalningen avvisas för överföring av företag (data inte är korrekt) så kommer vi att skicka dig en e-post och hela processen börjar om igen så var försiktig för att undvika förseningar! Om transaktionen går igenom utan problem så skickar vi orderbekräftelse inom 24h.

Hur lång är hela processen med beställning och leverans?

Orderbekräftelse med instruktioner för hur du gör betalningen skickas till din e-post automatiskt och omedelbart efter att du skickat din order. När betalningen är mottagen bearbetar vi den och skickar din order inom 1 arbetsdag. Leveranstiden är normalt mellan 7 och 15 dagar och för mycket avlägsna länder upp till 25 arbetsdagar! Observera att arbetsdagar är måndag till fredag så innan du beställer bör känna till detta! Leveranstid ingår den tid som krävs för internationell flygfrakt, som också måste passera tullen, så vi förväntar oss att du accepterar detta som normal leveranstid och respekterar det! Vänligen kontrollera din orderhistorik på nätet först och räkna arbetsdagar innan du skriver till oss om leveranstid! Om det är över 15 dagar, vänligen kontakta oss och tillsammans kommer vi att hitta orsaken och lösningen.

Hur framgångsrik är leveransen?

Vi ser till att alla paket levereras med maximal diskretion. Produkter som tas bort från sina ursprungliga lådor och packas med extrem omsorg och försiktighet, särskilt för att minimera transportvolymen. Vår organisation anges inte på varje paket och försändelser som skickas från olika rederier punkter i Europa, som är etablerade i olika länder, för att säkerställa maximal diskretion och högsta sannolikheten för en lyckad leverans.

Vad gör jag om jag inte får ordern?

1. Det får utmätas

2. Det kan vara förlorad i din e-post

För första fall du behöver för att skicka skannade beslagbrev till e-post [email protected] Om 30 dagar passerar och du inte får vare sig brev eller mejl vänligen uppdatera oss i biljetter med order - /paket och vi kommer att sända om dem om detta visar sig att vara korrekt.

Kan jag köpa era produkter genom ett annat sätt bortsett från hemsidan?

Eftersom vi är specialiserade på internet-e-post beställningar så är våra tjänster bara tillgängliga via vår hemsida.

Är detta företag legitimt och är jag säker på att göra affärer med er?

Vi förstår din oro, eftersom det finns många icke legitima källor på webben och för konsumenten är det mycket svårt att plocka ut rätt partner! Vi är helt legitima, arbetat framgångsrikt i mer än 4 år, har online kundsupport (måndag till fredag) och alla produkter är av hög kvalitet från välkända apotek. Vi är professionella inom detta område, och kundservice är a och o för oss. Det ligger i vårt intresse att ha dig nöjd med våra tjänster, så att du kommer tillbaka hela tiden för dina behov!

Du kan beställa med total frid i ditt sinne! Vi är goda samarbetspartners och du kommer att älska oss så småningom, som många andra gör, vilket gör oss glada! Vi är här bara för dig, och med dig!

Hur kan jag kontakta er?

Eftersom våra tjänster är optimerade för att genomföras online och i världen, är du mer än välkommen att kontakta vår avdelning via vår hemsida. Vår kundservice arbetar på regelbunden daglig basis och vi kommer att besvara din e-post inom 1 till 12 timmar

En signatur krävs för sjötransporten?

Vi tillhandahåller registrerade e-tjänsten, så du bör teckna paket, men detta är inte en anledning att bli orolig, den enda skillnaden är att det registrerade