Vad är Anabola Steroider?

Vad är Anabola Steroider?

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Created Date: 2017-01-11 Hits: 1823 Comment: 0

Steroider är farmakologiska medel, som genom sin kemiska struktur och farmakologisk åtgärd som liknar testosteron och dess derivat.

Steroider förstärka processerna för syntes av nukleinsyror och proteiner i celler, olika enzymer och på grund av detta, påverkan på praktiskt taget alla typer av metabolism i kroppen. Som ett resultat av anabola steroider ökar kroppsvikt på grund av tillväxt i musklerna, minska fett och öka fysisk styrka och uthållighet i musklerna av idrottaren. steroider kännetecknas av två effekter åtgärden av testosteron: androgena och anabola. Androgen effekt en annan masculinize uttryck i utvecklingen av sekundära manliga egenskaper såsom kroppen bygga, höjd, breda axlar, smala bäcken, maskulina ansiktsdrag, hår på ansiktet och på andra delar av kroppen, låg röst, typiska för män libido, aggressivitet i beteende och Monroe mer. Den anabola effekten är förknippade främst med snabbare muskeltillväxt. Ordet steroider bör menar, för det första, att det är önskvärt att det är anabolism, och för det andra, som om i opposition till begreppet anabola betona att steroider gjorde det för att stärka funktion av påverkan på muskeltillväxt, och saktar ner funktionen av sekundära sexuella egenskaper.

Det bör noteras att anabola steroider, som har till fullo uppfyllt dessa krav, som ännu inte är etablerade och nästan alla steroider har en uttalad androgen effekt. Molekylen naturliga testosteron syntetiskt modifierade för att ge egenskaper som att absorberas av kroppen långsammare för en mer långvarig anabolism. Fann att om du tar en dos av ren testosteron, är ett resultat av naturliga metaboliska processer kommer det att vara snabbt bort från kroppen via levern, att inte behöva utöva någon åtgärd på musklerna. För att uppnå anabolism steroider bör vara kvar i organismen flera gånger genom cirkulationssystemet innan de tas från den mänskliga kroppen. Denna effekt försöker uppnå genom att vikten av molekyler genom att gå in i den kemiska strukturen av steroid särskilda radikaler med hjälp av olika beredningsformer steroider.

Från att i vilken form (tablett, kapsel, vatten eller fet lösning för intramuskulär injektion, etc.) beror på hur länge steroid och i kraft av sin inverkan, och därmed toxiciteten. En gång i blodet, steroider binder till transport proteiner i bunden form sprids i hela kroppen. Alla anabola steroider är dåligt lösligt i vatten och lipider, dvs fett. Därför steroider ackumuleras i lipid strukturer av cellmembran som efter det att de finns i blodet. För att denna effekt och gjorde steroider oljan i en lösning. Enkelt uttryckt, om att använda anabola steroider oljan i en lösning, de kommer att ha egenskaper av en mycket längre exponering. Introduktion via mag-tarmkanalen skiljer sig i att i det första fallet, steroider passera genom levern och är föremål för sin effekt, neutralisera steroid effekt, och i det andra fallet, kommer du att kunna gå förbi levern och medan steroider kommer inte att göra den andra blodcirkulation. I levern steroider genomgå kemisk modifiering och relaterade föreningar som utsöndras i urinen. I detta skede, steroider kan detekteras med hjälp av experter på doping kontroll. steroider i tablettform är mer giftigt för levern än steroider i inektsionnogo form. I den mänskliga kroppen anabolism har också somatotropin (tillväxthormon) och gonadotropin hormoner från hypofysen. Tillväxthormon verkar direkt på vävnader och organ, gonadotropin ökar syntes av endogent testosteron i kroppen. Båda är förbjudna för användning inom idrotten.