Winstrol Kur Sverige

Winstrol Kur Sverige

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Created Date: 2017-03-10 Hits: 22462 Comment: 0

Men ofta kallas Winstrol, det ursprungliga namnet på denna anabola steroid Stanozolol. Utvecklas från dihydrotestosteron av Winthrop Laboratorier 1962, har förklarats säkert för mänsklig användning av FDA. Till skillnad från andra steroider, Winstrol Sverige kan överleva mag-aktiviteter i levern, om det förtärs. Detta är anledningen till att det säljs också som en oral steroid tablett.

winstrol sverige

Winstrol är en av de steroider som används oftast i friidrott och i "styckning cykler" av kroppsbyggare. En styckning cykel är en period som steroider tas i cykler för att bygga kroppsbyggnad. Det är så ofta används och missbrukas som en prestationshöjande drog som det är förbjudet från tävlingsidrott av många sport-organ som Internationella Friidrottsförbundet (IAAF). Det kan också vara medicinskt används för att behandla ärftligt angioödem och anemi. Winstrol har också använts i USA för att behandla osteoporos och för att främja tillväxt i förkrympta barn. Bästa användning av Winstrol Sverige är i bodybuilding.

Winstrol Kur Effekt

Det bör noteras att både den muntliga och injicerbara steroid versioner av Winstrol har samma kemiska struktur, så de sätt på vilka de lagen är också de samma. Till skillnad från andra steroider som anadrol eller dianabol, som fungerar genom icke-receptorer, Winstrol binder med androgen receptorer i cellerna i syfte att agera på kroppen. Winstrol Sverige har också en hög affinitet för bindande med Sex Hormone Binding Globulin eller SHBG. Detta gör att en större mängd av Winstrol att finnas kvar i blodet och öka muskel tillväxt.

På grund av sitt höga protein skapa förmågor, kan det användas för att bygga muskelmassa. Men det ger hårda muskler, vilket ger en illusion av fett förlust, det gör det faktiskt inte göra användaren att förlora fett. På grund av mindre vätskeretention, musklerna utvecklas har svårt att, kvalitet och utseende. Det har inga östrogena aktivitet från dess sida, och inte heller konvertera till östrogen, eftersom det inte aromatize. Men detta är också anledningen till varför Winstrol Sverige inte kan ge dramatiska resultat som steroider som Dianabol kan.

Det måste också noteras att även om Winstrol är tillgängliga i muntlig form, det oralt intag är inte att rekommendera. Detta beror på att det tar en vägtull på hälsan i levern av den person som intar det.

Winstrol Kur Dosering

winstrol kur dosering

Winstrol kan ges oralt (eftersom det finns i form av tabletter) samt genom intramuskulära injektioner. Intages oralt, läkemedel kommer att pågå under 9 timmar i kroppen. Om produkten injiceras, det kan pågå i upp till 24 timmar. Som en tablett, det är i allmänhet tas i 5mg doser. För intramuskulära doser, 50 ml injektioner är i allmänhet ges.

Vanligen är det administreras som en 10-25 mg dagligen oralt dos, tillsammans med en 25-till 50 ml injektion. Bästa resultat erhålls från 50 mg intramuskulära doser dagligen. Den anabola betyg på detta läkemedel är 320 medan dess androgen rating är 30. Det är därför kvinnor kan också på ett säkert sätt ta 5 till 10 mg av detta läkemedel varje dag.

Om mer dramatiska resultat, Winstrol kan också användas i cykler på 10 veckor staplade med andra steroider som testosteron och masteron. För nybörjare, det innebär att använda intramuskulära Winstrol doser på 50 mg varannan dag, tillsammans med en vecka 400 till 500 mg dos av testosteron under de första åtta veckorna. För de återstående två veckor, bara för testosteron dos ska tas. Den orala dosen cykel bör inte vara mer än 6 till 8 veckor. Om Winstrol Sverige är inte staplas med en annan anabola steroider, då för en nybörjare, en vecka dos på 400 mg kommer att ge bästa resultat.

För mellanliggande Winstrol användare, cykeln bör innehålla 100 mg per vecka doser av testosteron för 10 veckor, i kombination med 400 mg intramuskulära doser av Winstrol per vecka för de första 8 veckor. För avancerade användare, Winstrol cykel är endast används för att få muskelmassa, eller fyllnadsmedel. För detta, bör dosen 100 mg testosteron vecka tillsammans med 200 mg Trenbolon per vecka i 10 veckor. De första 8 veckorna av denna cykel bör också innehålla 400 mg per vecka doser injiceras Winstrol.

Winstrol Biverkningar

winstrol biverkningar

Anabola steroider såsom Winstrol kan ha några allvarliga biverkningar. Dessa kan vara på grund av att doseringen. Människor kan få akuta problem med levern och tillhörande illamående och kräkningar. Vissa människor möter svårigheter i att sova, fotled svullnad, torrhet i hela kroppen, eller ens hudfärg förändringar. Kvinnor kan ha förändringar i menstruationscykeln, försämring av akne, tillväxt av ansiktshår, heshet i rösten.

Det finns flera typer av biverkningar som har erfarenhet från användning av Winstrol Sverige. De sammanfattas nedan:

 • Kardiovaskulära: vätskeretention kan orsaka ödem med eller utan hjärtsvikt.
 • Levern: Måttligt låga doser av Winstrol kan orsaka gulsot och kolestatisk hepatit. Högre doser har varit kända för att orsaka livshotande nedsatt missbildningar och cancer. De tumörer som inte minskar när Winstrol administration är stoppad.
 • Genito-urinary: Högre doser av Winstrol har också varit känt för att minska antalet spermier, liksom ejaculatory volym hos män. Detta beror på att när anabola steroider, som förvaltas externt, den interna produktionen av hormoner, som testosteron, stannar. Äldre män kan drabbas av urinvägsinfektion obstruktion på grund av en utvidgning av prostatakörteln. Kvinnor kan drabbas av menstruella oegentligheter och förstoring av klitoris bland andra viriliserande effekter.
 • Muskuloskeletala: Om de används av prepubertala män, linjär tillväxt av deras ben slutar.
 • Endokrina: glukostolerans är nedsatt efter höga doser av Winstrol.
 • Renal: Ödem kan orsakas på grund av att retention av kalcium. Andra kemikalier som finns kvar på grund av att administrationen av Winstrol innehåller kalium, kväve, natrium och vatten.
 • Metaboliska: Winstrol orsakar också LDL eller low-density lipoprotein nivåer att öka med 29%, och high-density lipoprotein nivåer för att minska med 33%.
 • Onkologiskt: Stora doser eller långvarig användning av Winstrol är också känt för att orsaka levercancer.
 • Hematologiska: Koagulering faktorer som kan ändras, och överskott av röda blodkroppar kan produceras på grund av den förlängda användning av Winstrol.
 • Gastrointestinala: Illamående och kräkningar är vanliga biverkningar av att använda Winstrol.

Bortsett från allt detta, om användaren av Winstrol står inför något av följande symtom, måste han omedelbart söka medicinsk hjälp för att undvika allvarliga problem:

 • Allergiska reaktioner såsom nässelfeber, svullna läppar, armar och ben, vrister, ansikte, eller tunga
 • Svårighet att andas
 • Förändringar i sexlust eller preferenser
 • Huvudvärk
 • Svårt att sova
 • Försämring eller nyligen visas akne
 • För manliga patienter ofta eller fortsätter erektioner, ömhet, eller utvidgningen av brösten
 • För kvinnliga patienter: förstoring av klitoris, heshet i rösten, håravfall, oegentligheter i menstruationscykeln, eller hårväxt på ansikte.

Alla biverkningar av Winstrol är inte alltid rapporteras. Men de professionella bör se till att de har samråd med sin läkare, och redovisar även ytterligare biverkningar till FDA.