Hur att Injicera Steroider

Hur att Injicera Steroider

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Created Date: 2017-03-10 Hits: 4253 Comment: 0

Glutes eller skinkorna är en av de vanligaste områden av kroppen där anabola steroider injiceras. Att injicera steroider i detta område, individer bör dela lika en av skinkorna i fyra kvadranter. Detta kan hjälpa dem att identifiera de yttre större delen av glutes som har några blodkärl och nerver.

injicera steroider fel

För dem som vill veta hur man injicera steroider i glutes, är det lämpligt att de använder en 21G 1 och 1/2-tums nål särskilt när de är att använda en olja-baserade steroid. De bör också se till att de injicera steroider lugnt och fint. En annan viktig sak att göra är att se till att alla steroider injektion är en direkt och djup. Detta för att förhindra dem upplever abscess när de injiceras steroider under huden i stället för den subkutana vävnaden eller muskler. När injicera steroider i glutes, individer bör undvika andra områden av skinkorna eftersom det finns en möjlighet att de kan slå stora nerver och vener. Andra kvadranter av glutes är också mycket känsliga för nål-injektioner.

Hur att Injicera Steroider i Deltamuskeln

Bortsett från glutes, individer kan också injicera anabola steroider i deras deltamuskeln. Om du vill lära dig att injicera steroider i deltamuskeln, den första sak som du har att göra är att identifiera områden för att injicera läkemedlet. I princip kan du injicera steroider på 3 deltamuskeln huvuden inklusive anterior, lateral och posterior deltamuskeln huvuden. Du kan använda en 25 gauge, 1-tums lång nål för steroid injektioner i deltamuskeln. Du måste se till att nålen är vinklad i 90 grader i mitten av deltamuskeln är muskler. Detta kan ligga runt 2 till 4 fingrar under slutet av axeln ben. Du bara behöva injicera steroider i mitten av muskler.

Hur att Injicera Steroider i Sidled Lår

injicera steroider sverige

Den laterala lår är en annan del av kroppen som kan injiceras med anabola steroider. I själva verket är detta andra urval av individer om för något skäl att de inte kan injicera läkemedlet i det gluteala området. Dock, de måste förstå att intramuskulär injektion kan endast utföras i vastus lateralis muskler, anses som den största området av quadriceps. Injektionsområdet vanligtvis ligger på den främre yttre delen av låret, runt 1 hand-bredd under höftleden och samma bredd ovanför knät. Det är viktigt att individer injiceras läkemedlet i tjock region i den stora lårmuskeln för att se till att de håller sig borta från benen.

Hur att Injicera Steroider i Bröst-Regionen

Även oerfarna personer inte anser att injicera steroider i bröst-eller bröst-regionen, denna del av kroppen är fortfarande en sympatisk injektionsområdet. Individer måste se till att de har injicerat den djupaste och största område i bröstet. De kan ta med sina händer ner för att göra det lättare att injicera anabola steroid. Steroider injektion har sina egna fördelar och nackdelar. Vad som är viktigt är att individer lär sig att bestämma den säkraste dosering av anabola steroider som de kan injicera och säkraste metoden för att göra detta.

Det är också viktigt att de är medvetna om de förberedelser som krävs för att de har att göra för att trygga deras säkerhet. Dessutom, de bör också försäkra sig om att de vet hur man injicera steroider i olika delar av kroppen. Vilka metoder de använder, de måste se till att de metoder ordentlig sanitet i alla aspekter av steroider injektion.