Hur påverkar steroider erektion?

Hur påverkar steroider erektion?

Write By: admin Published In: Created Date: 2019-07-04 Hits: 2612 Comment: 0

Frågan om att minska libido och nedsatt erektilfunktion blev relevant efter massfördelningen av steroidtillskott bland idrottare.

För att användningen av idrottskemi inte kommer att skada, är det nödvändigt att veta hur steroider påverkar styrkan.

Huvudrollen i den manliga kroppen är tilldelad könshormonet testosteron. När steroider används används naturliga konstgjorda hormoner till sina konstgjorda motsvarigheter, vilket resulterar i hormonell glut.

En hög nivå av testosteron bidrar till tillväxten av muskelmassa, ökar fysisk styrka, uthållighet. Först är effekten av steroider på potten ganska fördelaktig. Vidare händer följande.

Med regelbundet intag av syntetiska tillsatser slutar mankroppen att syntetisera sina egna hormoner. Under denna period är sexuell funktion direkt beroende av hormoner som kommer i samband med anabola steroider. Överdriven användning av kosttillskott kan leda till dysfunktion i körtlarna som är ansvariga för testosteronproduktion.

Köpa Erektil Dysfunktion Tablett

Vad är "annullering" syndromet

Syndromet av "avbokning" är svaret på idrottsmanens kropp till upphörande av steroid "näring". Detta är en kraftig minskning av muskelmassan, en minskning av sportresultatet.

Som en följd av felaktig avskaffande av anabola steroider finns en ökning av kortison, ett felfunktion i bukspottkörteln, en minskning av androgenernas nivå, en ökning av mängden östrogen. Detta leder till gynekomasti, håravfall, minskad libido.

Alla dessa faktorer leder hormonella skakningar till destabilisering av nervsystemet. Deprimerat humör, depression, rädsla för att förlora evigt sportindikatorer kan i slutändan leda till en uppdelning och fullständigt okontrollerat intag av anabola steroider.

Om cykeln varade 1-2 månader, kan problemet lösa sig snart. När nivån på syntetiska hormoner minskas börjar kroppen utveckla sina egna testosteroner och funktionerna normaliseras.

Om mottagandet av anabola steroider var lång, efter avbokningen krävs dock specialbehandling efter kursen.

När uppstår "återställnings" -problemet?

Begreppen rollback är bekanta för alla som någonsin har använt sportkemi. Detta är en kraftig minskning av muskelmassan. Det sker med varierande intensitet och hastighet, men det förväntar sig absolut alla mottagare.

Därför är idrottarnas huvuduppgift att sakta ner och minimera återbetalning. Det löses av en speciell hormonbehandling. Hennes professionella namn är "bro" mellan kurser.

Består av testosteroninjektioner i terapeutiska doser, vilket minskar det totala kaloriintaget. Broens mål är att stimulera produktionen av ditt eget testosteron.

Sport som ett sätt att återhämta sig

Regelbunden träning har en positiv effekt på människors hälsa, ökar immunförsvaret, gör den stark och fjädrande. Running, simning, hoppning hjälper till att träna hjärt-kärlsystemet, bidra till mättnad av celler med syre.

Kärlek är direkt relaterad till människors hälsa, för att förbättra det är det därför nödvändigt att sträva efter att förbättra hela organismen.

Förutom allmän återhämtning bidrar sporten till att öka nivån på könshormoner. Speciellt fördelaktigt för syntesen av testosteron påverkar styrketräning, klasser i gymmet.

 

Sedating sport som schack och cykling kan skada potenser.

 

Vad är syftet med att ta drogerna?

Tidigare användes steroidläkemedel för medicinska ändamål. De togs av män med lågt blodnivåer av testosteron. Som ett resultat av användningen av patienter var de sekundära sexuella egenskaperna mer uttalade, såväl som lindring av muskelspänningarna.

Detta var drivkraften för deras användning, inte bara av idrottare.

Ökningen i muskelmassa är inte den enda anledningen till att män tar anabolik.

Vid användning av dessa medel uppstår följande processer:

 1. Återhämtning efter träning kommer snabbare.
 2. Metabolismen förändras, på grund av vilka fettavlagringar blir mycket mindre.
 3. Accelererad metabolism.
 4. En man ökar sin uthållighet och styrka.
 5. Stärker det muskulösa skelettet.

Men trots en sådan omfattande lista över fördelar med anabola droger, säger läkare att steroider och styrka är oförenliga. Ökad fysisk styrka, muskelavlastning, en idrottare förlorar "manlig" styrka.

Turinabol har fått utbredd användning från anabola substansers familj. De första proverna av denna substans producerades 1964, och efter 2 år började tyska idrottare använda den.

Turanobol visade sin effektivitet vid OS 1972 i München, när idrottare från DDR tog 3: e plats i antalet mottagna guld och medaljer.

Sportkemi och manlig kraft

Det kolossala antalet utförda försök bekräftar effekten av steroider på styrka. Regelbundet överskott av testosteron i blodet hämmar mekanismen för dess naturliga bildning.

Grovt sett slappar kroppen av och tror att det inte finns något behov av att producera hormoner, som redan är överupplåtna. Resultatet av en konstgjord obalans är en minskning av testiklarna, försämring av spermiernas produktion och kvalitet.

Idrottare, som ofta tar anabola steroider, visade en minskad erektion, brist på sexuell lust.

När man tar turinabol och andra gillar det kan en man ha en negativ effekt på styrkan: minskad libido eller erektil dysfunktion.

Hur man tar

Det är omöjligt att starta mottagningen före 21 år, eftersom kränkningar av hormonell sfär hos en växande organism kan leda till att utvecklingen upphör.

Tränare rekommenderar inte upptagning, om antalet (naturliga) muskler inte har nått 50% eller mer.

Tillsammans med anabola steroider måste du ta:

 • medel som neutraliserar den höga androgena effekten;
 • hepatoprotektorer för att skydda levern
 • kosttillskott högt i protein.
 • Ta inte ett namn, kombinera olika typer av ämnen.

Kombinationen av anabola steroider med kompetent träning och näring kommer att medföra minimal skada på kroppen, inklusive manlig styrka.

Innan du börjar ta hormonella droger måste du vara väl förberedd och förstå att konsumtionen ska utföras i mer än 8 månader. Tillsammans med steroiddroger måste du ta medicin för att anpassa de förändringar som uppstår i kroppen.

Face med biverkningar av anabola medel kan inte bara nybörjare, men också erfarna idrottare. Sådana manifestationer som aggression, testikelreducering, gynekomasti, blodtryckssprängningar etc. är möjliga.

Steroid och impotens

Den största risken för manlig kraft vid användningen av anabola steroider är upphörande av avbrott eller återupptagning: med felaktig vald terapi eller frånvaro av medicinsk kontroll kan fullständig impotens uppstå.

Under dessa processer i kroppen uppträder en "hormonell storm", både normal styrka och idrottarens allmänna tillstånd beror på rätt utgång från dessa stater.

Skadliga anaboliker är en myt som länge har bestridits av medicin, men skadan kan minimeras genom att rimligen kombinera anabole terapi, väl utformade träningspass och en rationell diet.

Super Kamagra

De viktigaste faktorerna som har en negativ inverkan på styrkan

Det brukade trodde att en minskning av styrkan uppträder vid en ålder av en man. Detta är dock långt ifrån fallet. När allt kommer omkring finns det fall där ungdomar har problem på kärleksfronten.

Följande faktorer kan påverka styrkan negativt:

 • Användning av tobaksvaror.
 • Mottagning av alkohol.
 • Narkotiska ämnen.
 • Överdriven konsumtion av feta livsmedel.
 • Otillräcklig fysisk aktivitet.
 • Kraften försvagar som ett resultat av att ta droger som undertrycker syntesen av hormoner.
 • Dessutom har övermålning effekt på effekten.

 

Vad säger läkare

Läkare förordar kategoriskt män att ta anabola steroider i avsaknad av speciella indikationer. I vissa situationer kan den okontrollerade användningen av anabola droger inte bidra till att uppnå resultat i sport, utan bara orsaka skada.

Sportsprestationer bör bildas på grundval av hård träning och manifestationer av viljestyrka och ande, och inte användningen av organisk kemi.

För att använda steroidpreparat, som "stanozolol", är det nödvändigt att vara försiktig. Förväg alla vägar och nackdelar, analysera de möjliga konsekvenserna. Trots de positiva recensionerna om steroider, måste du behandla dem med försiktighet.

Ett kompetent tillvägagångssätt och samråd med läkare kommer att bidra till att planera tidsplanen för användning och dess varaktighet. Det bästa sättet att uppnå en vacker figur är dock rätt kost och motion i gymmet.