Steroider i bodybuilding

Anabola Steroider Biverkningar
10 Mar / 2017

Anabola Steroider Biverkningar

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 2042 Comment: 0

För de som söker tanken av anabola steroider använda eller även de som är väl insatt biverkningar av steroider är alltid en oro. Med alla läkemedel finns det biverkningar, även din over-the-counter (OTC) läkemedel bära med sig biverkningar, ibland ganska dramatiskt. Det är mycket viktigt att förstå när vi talar om biverkningar av ett visst läkemedel pratade om sekundära effekter för att den huvudsakliga funktionen av läkemedel, längre och mer viktigare, var att tala om saker som kan hända, inte saker som absolut kommer att hända. När man diskuterar anabola steroider samma kan sägas; det finns steroid biverkningar men de är inte garanterad och de flesta av den tid det är fråga om åtgärder av förebyggande åtgärder.

Doping inom Idrotten
11 Jan / 2017

Doping inom Idrotten

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 3451 Comment: 0

Historien om dopning inom idrotten går tillbaka långt före inrättandet av anabola steroider. Kommer inte att röra den mytiska forntiden idrottare deltog i inte mindre mytiska "grekiska" Olympiska spel, och anser att endast de skriftliga bevis.

Hur att Injicera Steroider
10 Mar / 2017

Hur att Injicera Steroider

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 3881 Comment: 0

Glutes eller skinkorna är en av de vanligaste områden av kroppen där anabola steroider injiceras. Att injicera steroider i detta område, individer bör dela lika en av skinkorna i fyra kvadranter. Detta kan hjälpa dem att identifiera de yttre större delen av glutes som har några blodkärl och nerver.

Lagliga Anabola Steroider Sverige
10 Mar / 2017

Lagliga Anabola Steroider Sverige

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 7232 Comment: 0

Lagliga Anabola Steroider för många prestationshöjande medel som liten tre ord fras har en fin klang och samtidigt verkar vara något av fantasy land. Sanningen är enkel; juridiska anabola steroider finns, men det är verkligen inte så klippa och torr och köpa ett pack av munkar på din lokala livsmedelsbutik. För vissa kan detta komma som en överraskning för stark majoritet i samhället tror verkligen anabola androgena steroider är direkt olagliga i samma ljus som meth eller ecstasy på grund av det sätt de är ständigt porträtteras på T. V. och i media. sanningen ligger dock någonstans i mitten och om det är en juridisk anabola steroider är något du önskar kan vi förklara ins och outs och exakt vad du behöver göra.

Primobolan Kur Sverige
10 Mar / 2017

Primobolan Kur Sverige

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 11706 Comment: 0

Primobolan är en sällsynt steroid som kan hittas både i injicerbara steroider och oral steroid former; den injicerbara form som kallas Methenolone Enantahe medan oral form kallas Metheneolone - Acetat. Primobolan var vid en tidpunkt som är bland de mest populära steroider i världen. Arnold Schwarzenegger, den populära Hollywood-action stjärna, innebar att Primobolan Sverige var hans favorit, vilket bidrog till det med en kultstatus bland kroppsbyggare. Primobolan är en av de säkraste steroider där ute, men folk är nu dras mot en liknande läkemedel som kallas Masteron, eftersom det är lätt att allmänt tillgänglig och kan användas som ett substitut för Primobolan.

Steroider Effekter
26 Dec / 2016

Steroider Effekter

Write By: admin Published In: Steroider i bodybuilding Hits: 2192 Comment: 0

Vissa molekyler anabola steroider kan vara aktiv i flera veckor, medan andra molekyler ändras snabbt i kroppen och förvandlas till ineffektiva former efter ett par dagar efter ansökan.

Visar 1 till 6 av 8 (2 sidor)