Vemox 250

Tillverkare: Zee Drugs

Art.nr: 664

Tillgänglighet: I lager

Pris: 7,65€
Exkl.moms: 7,65€
Tags: Vemox 250

Vemox 250 i Sverige

Vemox 250 är ett oralt läkemedel som tillverkas av Zee Drugs. Den aktiva ingrediensen är amoxicillin, ett penicillinantibiotikum som bekämpar bakterier. Amoxicillin används för att behandla många typer av infektioner orsakade av bakterier, inklusive lunginflammation, bronkit (en infektion i luftvägarna som leder till lungorna), infektioner i öron, näsa, hals, urinvägar och hud (akne).

Effekter av Amoxicillin

Amoxicillin är en av de vanligaste antibiotika som kan döda många olika bakterier. Det tillhör en viss klass av läkemedel som kallas beta-laktamer. Beta-laktamantibiotika, t.ex. amoxicillin, verkar genom att binda proteiner och hämma vissa processer i bakterieceller, inklusive cellväggsbiosyntesen. Detta leder till att cellväggarna förstörs och att bakterierna förstörs, en process som kallas bakteriedödande avdödning.

Rekommendationer för att använda Amoxicillin tabletter

Amoxicillin av Zee Drugs tas i en dos av 250-500 mg (1-2 tabletter) var 8:e timme, beroende på vilken sjukdom det används för. Generellt sett bör patienterna fortsätta att ta Amoxicillin så länge som specialisten har ordinerat, även om de känner sig bättre tidigare.

Ämne
Ämne amoxicillin
Paket
Paket 250 mg/kapsel (30 kapslar)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig Bra

Skriv koden nedan:

Best Seller
Latest