Vemox 500

Tillverkare: Zee Drugs

Art.nr: 665

Tillgänglighet: I lager

Pris: 13,60€
Exkl.moms: 13,60€
Tags: Vemox 500

Vemox 500 i Sverige

Vemox 500, som tillverkas av Zee Drugs, är ett oralt antibiotikum som bekämpar bakterier. Den aktiva ingrediensen i läkemedlet är Amoxicillin. Detta penicillinantibiotikum används för att behandla olika typer av infektioner orsakade av bakterier. Dessa inkluderar lunginflammation, bronkit (infektion i luftvägarna som leder till lungorna), infektioner i öron, näsa, hals, urinvägar och hud (inklusive akne).

Effekter av Amoxicillin

Eftersom Amoxicillin har förmågan att döda ett så stort antal bakterier är det en av de mest förskrivna antibiotikorna. Det tillhör den kategori antibiotika som kallas beta-laktamer, som verkar genom att binda proteiner och förhindra processer i bakterieceller. Resultatet är att cellväggen förstörs och därmed också bakterien. Detta kallas bakteriedödande dödande.

Rekommendationer för Användning av Vemox tabletter

Detta läkemedel Amoxicillin av Zee Drugs finns i 500 mg tabletter som tas oralt med mycket vatten. Den vanliga dosen av detta läkemedel är 1 tablett (500 mg) var 8:e timme. Du bör fortsätta att ta Amoxicillin så länge som specialisten rekommenderar för ditt tillstånd, även om symtomen försvinner tidigare.

Ämne
Ämne amoxicillin
Paket
Paket 500 mg/kapsel (30 kapslar)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig Bra

Skriv koden nedan:

Best Seller
Latest