Testoviron-250

Tillverkare: BM Pharmaceuticals

Art.nr: 547

Tillgänglighet: Slut på lagret

Pris: 33,15€
Exkl.moms: 33,15€

Testoviron-250 i Sverige

Om du vill uppnå bättre träningsresultat eller öka din styrka måste du använda Testosteron Enanthate av BM Pharmaceuticals. Det gör att du kan utveckla sekundära manliga egenskaper och förbättra ditt humör och din motivation. Testoviron-250 är en testosteronformel med längre verkningstid. Den har bearbetats ytterligare och modifierats för effektivare användning.

Effekter av Testosteron Enanthate

Testosteron Enanthate gör att du kan känna resultaten efter att du börjat använda det. Här är vilken effekt det har på kroppen:

·       Ökar muskeltillväxten.

·       Ökar uthålligheten och styrkan, vilket har en positiv effekt på träningen.

·       Minskar återhämtningstiden efter fysisk aktivitet, vilket gör det möjligt att komplicera och diversifiera träningsprogrammet.

·       Ökar styrkan i ben och leder.

·       Ger energi och förbättrar humöret. Ökar motivationen och lusten att träna.

·       Har en positiv effekt på immunförsvaret.

·       Ökar den sexuella prestationsförmågan.

Efter avslutad cykel är det möjligt att göra en rollback-effekt. För att minimera eller helt neutralisera den är det nödvändigt att utföra kompetent terapi efter cykeln, under vilken det är viktigt att använda testosteronförstärkare.

Rekommendationer för Testosteron Enanthate-injektioner

Ett fullständigt samråd med en idrottsläkare bör genomföras innan du börjar använda steroider. Hormonella, gastrointestinala och leverprover är önskvärda. Endast om allt är normalt i kroppen kan läkemedlet tas.

Dosen av läkemedlet kan vara 250-500 mg per vecka, vilket delas upp i två injektioner per vecka för optimala resultat. För nybörjare är det bäst att börja med den lägsta dosen och gradvis öka den.

Den genomsnittliga cykelns längd kan vara upp till 10 veckor. Om cykelns längd förlängs bör man komma överens med en specialist.

För att minska de negativa effekterna av den östrogena naturen bör man ta ett antiöstrogen läkemedel som Proviron. Den bör läggas till i cykeln under den andra veckan. En vecka efter avslutad anabolisk steroidcykel bör aromatashämmare avslutas. Estradiolnivåerna bör övervakas för att kontrollera doseringen och effekterna av dessa läkemedel.

Två till tre veckor efter avslutad cykel ska du ta en PCT. Kortisolblockerare används för detta ändamål. Dessa kan hjälpa till att minska återflödeseffekten.

Ämne
Ämne testosteron enanthate
Paket
Paket 250 mg/amp. (10 amp.)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig Bra

Skriv koden nedan:

Best Seller
Latest