TESTOHEAL KAPSLAR

Tillverkare: Healing Pharma

Art.nr: 638a

Tillgänglighet: I lager

Pris: 45,90€
Exkl.moms: 45,90€

Testoheal Kapslar i Sverige

Testoheal Kapslar av Healing Pharma är en oral steroid som innehåller den aktiva ingrediensen Testosteronundekanoat. De tas oralt, men i stället för tabletter används kapslar som innehåller den aktiva ingrediensen i vätska. Kroppsbyggare använder orala steroider i denna form eftersom de anses vara säkra för levern.

Effekter av Testosteron Undecanoate

Testosteronundekanoat används ofta inom bodybuilding och styrkelyft för att öka muskelmassan och allmänt maskulinisera kroppen, vilket ger ett mer atletiskt och maskulint utseende. Denna anabola kan minska fettmassan samtidigt som den ökar muskelmassan. Det främjar också benbildning, vilket är mycket användbart för kroppsbyggare som utövar mycket fysisk aktivitet. De viktigaste effekterna av testosteron undecanoat är:

  • Förhöjt antal röda blodkroppar
  • Sänkta glukokortikoidnivåer
  • Ökad produktion av IGF-1
  • Ökad kvävereningen
  • Förbättrad proteinsyntes

Rekommendationer för användning Testoheal tabletter

Testoheal Kapslar innehåller 40 mg testosteronundekanoat i varje kapsel och är en produkt från Healing Pharma. Om du tar dem för att förbättra prestationen bör testosteronundekanoat tas i en dos på minst 280 mg per dag, vilket motsvarar 7 kapslar per dag. För att få betydande resultat av denna steroid är den normala dagliga dosen 400-560 mg (10-14 kapslar). Doseringen bör delas upp i tre delar under dagen. Den genomsnittliga användningstiden är 2-6 månader.

Ämne
Ämne testosteronundekanoat
Paket
Paket 40 mg/kapsel (60 kapslar)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig Bra

Skriv koden nedan:

Best Seller
Latest